کلیپ زیر مربوط به اجرای هنر نی نوازی توسط استاد حسن کسایی در سال های دور است . از شنیدن صدای نی لذت ببرید ...
۱/۰۸/۱۳۸۷
۱/۰۳/۱۳۸۷
دو عکس جدید از خلیج فارس
تاریخ عکس برداری : 02/01/1387
این پست در ساعت ۲۱:۵۳ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه خلیج فارس, عکس و طراحی 0 نظر
چگونه بفهمیم که چپ دست هستیم یا راست دست ؟
به همت وبلاگ خلیج فارس تصویری طراحی شده که با امتحان 7 قسمت (در تصویر زیر آورده شده است) ؛
خودتان تشخیص می دهید که چپ دست هستید یا راست دست ؟
این پست در ساعت ۲۱:۲۸ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه آموزش, عکس و طراحی, علمی 0 نظر
۱/۰۱/۱۳۸۷
نوروز 1387 مبارک باد
فرارسیدن نوروز باستانی را خدمت دوستان عزیز تبریک عرض می کنم
امكان گستردن سفره هفت سين در زير آبهاي خليج فارس وجود دارد .
از روز اول فروردين ماه سال ،۸۷سفره هفت سين در زير آبهاي خليج هميشه فارس ايجاد ميشود و گردشگران ميتوانند لحظه تحويل سال را در كنار سفره هفت سين و در زير آب برگزار كنند.
سفره هفت سين در زير آبهاي خليج فارس در ايام تعطيلات نوروزي برقرار است و مسافران جزيره قشم ميتوانند با استفاده از امكانات غواصي در قشم، در كنار سفره هفت سين عكس يادگاري نيز بگيرند.
و در كدام بهار
درنگ خواهد كرد
و سطح روح پر از برگ سبز خواهد شد؟
(سهراب سپهری)
بهار اومد
گل بابونه اومد
شقایق با دل دیوونه اومد
به غیر تو که پیش یاس و نرگس نبودی
هر که دیدم خونه اومد
(ترانه سرا : عبدالجبار کاکایی + خواننده : فریدون آسرایی)
امیدوارم سال 1387 برایتان خوش یمن بوده و در این سال موفقیت های ارزنده ای نصیبتان شود
لینک ها :
لحظه تحویل سال 1387 در شهرهای مهم جهان
يادمان های تاريخی و فرهنگی فارس ميزبان ميهمانان نوروزی
این پست در ساعت ۰۹:۱۸ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه ابزار اینترنت, اخبار, ادبیات و شعر, خلیج فارس, دانلود, عکس و طراحی, موسیقی 0 نظر
۱۲/۲۸/۱۳۸۶
نظریه جدید در مورد خواب
چرا مى خوابيم؟ آيا خواب به خاطر استراحت و به منظور تجديد قواى بدنى است؟ آيا خواب وظيفه سامان بخشى به تجربيات روزمره بر عهده دارد؟ و يا اينكه خواب به كاركرد مغز نظم مى بخشد؟
بنا به نظريه ى جديدى درباره خواب، تمام اين پرسش ها و فرضيات خطا است. اين نظريه ى جديد، خواب را به عنوان كاركرد بدن براى صرفه جويى در مصرف انرژى و پرهيز از خطر ارزيابى مى كند.
انسان و جانوران حداقل يك سوم از عمر خود را در خواب سپرى مى كنند. پرندگان، خزندگان، دوزيستان و حتا ماهيان و بيش از همه پستانداران به خواب مى روند. در حاليكه يك نوع موش كوچك روزانه بيست ساعت در خواب به سر مى برد، زرافه تنها به دو ساعت خواب نياز دارد. اسب ها تنها در صورت احساس امنيت نيم ساعت بر روى زمين داراز مى كشند و به خواب مى روند.
اما چه عامل و يا عواملى انسان و جانوران به اين رفتار عجيب وادار مى كند؟ در زمان خواب بسيارى از فعاليت هاى مهم بدنى نظير خوردن و نوشيدن، توليد مثل متوقف مى شوند. در اين حالت انسان و جانوران بى دفاع هستند. نياز به خواب ريشه در چه چيز دارد؟ و در ارتباط با "نظريه تكامل انواع" اهميت خواب در چيست؟
نظريات رايج پيرامون خواب
بسيارى از دانشمندان بر اين نظر بوده و هستند كه خواب كاركردهاى مهم حياتى را فراهم و آماده مى كند. در خواب مغز دست به تنظيم فعاليت هاى خود مى زند. حافظه محتويات خود را به يكديگر مربوط كرده و اطلاعات را بايگانى مى سازد. در حين خواب سوخت و ساز بدن بازسازى مى شود و سرانجام سيستم دفاعى بدن تقويت مى گردد.
براى "جرى سيگل" Jerry Siegel ، زيست شناس امريكايى از دانشگاه كاليفرنيا، اين توضيحات معمول درباره خواب كافى و جامع نيستند تا از اين طريق بتوان بدرستى به سودمندى خواب در رابطه با تئورى تكامل پى برد. تاثير خواب بر روى اين كاركردها و روندها بسيار اندك است. بنا به نظر اين زيست شناس امريكايى، در زمان خواب توان حافظه تنها ۱۵ درصد مى تواند افزايش يابد. در زمان بيدارى تمام اين فعاليت هاى بدنى و مغزى بطور موثرتر و همه جانبه تر صورت مى پذيرند.
صرفه جويى و ذخيره انرژى در زمان خواب
نظريه "جرى سيگل" كامل متفاوت از تئورى هاى رايج درباره اهميت خواب براى انسان و جانوران است. او در توضيح نظريه خود در مجله علمى New Scientist عنوان مى كند كه تمام فعاليت ها بدنى تابع اصل صرف جويى انرژى هستند و تنها در روند تكامل انواع پس از گذشت زمانهاى طولانى توسعه يافته اند.
براى توضيح آسان تر نظريه خود، "جرى سيگل" دست به ذكر نمونه هايى از دنياى جانوران مى زند. بطور مثال يك خفاش قهوه اى كوچك در روز حدود بيست ساعت مى خوابد و تنها در غروب به مدت كوتاهى بيدار است. درست در زمانى كه خوراك اصلى او يعنى "مگس ها" نيز فعال و بيدار هستند. براى "سيگل" دقيقاً اين نوع فعاليت معناى واقعى خواب را بيان مى كند. صرفه جويى و ذخيره انرژى در خواب بدين منظور صورت مى گيرد تا كه جانور براى انجام مهمترين فعاليت هاى حياتى كامل سرحال و آماده باشد.
اين توضيح در مورد "شير" نيز صادق است. براى ادامه تكامل خود اين جانور درنده نيز كارى جز خوردن و توليد مثل و نگهدارى از بچه هاى خود ندارد. پس از شكار و پرورش بچه هاى خود، شيرها نيز ۱۴ ساعت از روز را در خواب به سر مى برند. و اين همه به خاطر جلوگيرى از هدر دادن انرژى است.
"جرى سيگل" از اين نيز گامى فراتر نهاده و مدعى است كه خوابيدن نه تنها به معناى حفظ انرژى است، بلكه در زمان خواب امنيت براى جانوارن بيش از زمان بيدارى بيهوده است. در خواب كسى نمى تواند خود را مجروح كند. بدين لحاظ خواب در مجموع مسئله اى اقتصادى است. "هر كس كه توان و الزامات خوابيدن را دارد، به خواب نيز مبادرت مى ورزد." بطور نمونه شير بيشتر و فيل كمتر به خواب مى رود، زيرا كه فيل ها در تمام روز در جستجوى خوراك هستند.
خواب به مثابه وضعيت آمادگى
آيا بنا به اين نظريه خواب تنها به معناى شرايط و حالت آمادگى بدن است؟ "يورگن تسولى" Jürgen Zully پژوهشگر خواب در دانشگاه "رگنزبورگ" معتقد است كه اين نظريه در مورد انسان صادق نيست، چرا كه انرژى صرفه جويى شده به ازاى هشت ساعت خواب انسان تنها به اندازه يك قطعه نان كوچك است. براى وى خواب همچنان به مثابه استراحت فعال است. در زمان خواب توليد هورمون ها يى كه براى رشد ضرورى اند، صورت مى پذيرد و سيستم دفاعى بدن و عمل هضم تقويت شده و مغز دست به بازبينى خود مى زند. "جرى سيگل" با نظريه خود بيش از هر چيز به بحث هاى علمى پيرامون خواب دامن زده است و نظرات قديمى درباره اين پديده اسرار آميز را به چالش كشيده است.
این پست در ساعت ۱۵:۲۸ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه اخبار, عکس و طراحی, علمی 0 نظر
۱۲/۲۵/۱۳۸۶
سال 1386 در اینترنت چه خبر بود ؟
16فروردين (5 آوريل)
شركت ياهو سرويس Yahoo Alpha را مورد آزمايش قرار داد. سرويسي كه طي آن كاربران موتور جستجوگر ياهو ميتوانند نتايج جستجو خود را به خصوص در ستون نتايج ويژه سفارشي كرده و مطابق با نياز خود منابع جستجو را تغيير دهند.
30 فروردين (19 آوريل)
شركت امنيتي كلاه سفيد (White Hat) يكي از جنجاليترين گزارشات خود را در اين روز در اختيار خبرگزاريها قرار داد. در اين گزارش كه از طريق سيستمهاي كنترل نا محسوس سايتهاي معروف و پر بيننده اينترنتي به دست آمده بود، هشت سايت از ده سايت پر بيننده شبكه اينترنت داراي نقاط آسيب پذير خطرناك اما بسيار پيش پا افتادهاي گزارش شدند. از جمله اين سايتها ميتوان به سايت شركتeBay اشاره كرد.
4 ارديبهشت (24آوريل)
شركت نينتندو براي آنكه از كورس رقابت با كنسولهاي بازيX-Box مايكروسافت و 3PS شركت سوني جا نماند، سرويس اينترنتي ويژه اي براي كاربران كنسول بازيWii راهاندازي كرد. در اين سرويس كاربران ميتوانند از طريق شبكه اينترنت و كنسول بازي خود، در بازيهاي گروهي آنلاين شركت كرده و همچنين نسخههاي جديد بازيهاي اين كنسول را خريداري كنند.
همچنين در اين روز شركت مكافي، توليد كننده برنامههاي امنيتي، نرمافزار جديدي را به مجموعه نرمافزاري خود اضافه كرد كهMcAfee DLP Gateway نام دارد و به كاربران و به خصوص مديران سايت اين امكان را ميدهد كه ورود و خروج اطلاعات از شبكههايLAN را به طور كامل و بهتر از گذشته تحت كنترل داشته باشند.
1 خرداد (22 مي)
شركت گوگل در اين روز اعلام كرد كه قصد دارد سرويس كره زمين خود را به سيستم صوتي مجهز كند. به اين ترتيب كه كاربران ميتوانند براي قسمتهاي مختلف دنياي مجازي گوگل در اين سرويس، تمهاي صوتي اضافه كنند. همچنين شركتWild Sanctuary نيز با افزودن صداهاي طبيعت به مناطق مختلف كره زمين، در اين پروژه به گوگل كمك خواهد كرد. هدف اصلي گوگل از اين اقدام افزايش كاربري سرويس كره زمين گوگل و ارتباط بهتر كاربران با آن اعلام شد.
10 خرداد (31 مي)
در حاليكه شركت موزيلا، توليد كننده مرورگر فايرفاكس، از مدتها قبل نسخه شماره 2 اين مرورگر را در شبكه اينترنت در دسترس كاربران قرار داده بود، در اين روز براي رفع نواقص نسخه شماره 5.1 خود نيز فايلهاي به روز رساني ارائه كرد. اين اقدام موزيلا با انتقادات زيادي همراه بود كه در را‡س آن مسوولين شركت مايكروسافت، مهمترين رقيب موزيلا از اين اقدام بهرهبرداريهاي تجاري زيادي كرد.
14 خرداد (4 ژوئن)
در اين روز يكي از بزرگترين حملات اينترنت در طول چند سال اخير به نرمافزار و سرويس اينترنتي ياهو مسنجر انجام شد. هكرهاي اينترنتي در اين حمله بيش از 40 سايت را براي حمله به اين سرويس آماده كرده بودند و توانستند با نفوذ به برخي نقاط آسيبپذير نرمافزار صدماتي را به اين سرويس وارد كنند. اما با تلاشهاي مديران و مهندسين شركت ياهو، پس از دو روز كليه نقاط آسيبديده و راههاي نفوذ هكرها ترميم شدند. بنا به گفته كارشناسان امنيتي، در صورت موفقيت هكرها در اين حمله، مشكلات متعددي براي كاربران سرويس ياهو مسنجر بوجود ميآمد.
30 خرداد (19 ژوئن)
يكي از مهمترين اتفاقات سال 86 و 2007 ميلادي در اين روز به وقوع پيوست. شركت ياهو بعد از سالها مديريت تري سمل ، سكان مديريت اين شركت بزرگ و محبوب را به جري يانگ سپرد. اين تغييرات در را‡س مديريت شركت ياهو با هدف ايجاد يك شوك مديريتي در اين شركت انجام شد. شرايط اقتصادي و تجاري ياهو در طول سال گذشته بسيار بد بود به طوريكه بسياري از سرمايهگذاران و سهامداران اين شركت قصد باز پس گرفتن سرمايههاي خود را داشتند. اجراي چند پروژه ناموفق نظير سرويس پست الكترونيكي بتا و پروژه پاناما، باعث شد تا هيات مديره ياهو، جري يانگ را جايگزين سمل كنند. يانگ يكي از ياران قديمي ياهو و جزو بنيانگذاران اين شركت است.
6 تير (26 ژوئن)
اين روز يكي از پر ترافيكترين روزهاي شبكه اينترنت در طول سال گذشته گزارش شده است. به طوريكه سرعت انتقال اطلاعات در شاهراههاي اينترنتي به طور قابل ملاحظهاي كاهش يافتند. به عنوان مثال، ميانگين سرعت دانلود اطلاعات در قاره آمريكا به 97.1 مگابايت بر ثانيه رسيد و اين در حالي بود كه در حدود يك ماه قبل از آن اين سرعت حدود 50 مگابايت بر ثانيه بودهاست. همچنين در اين روز شركت گوگل نيز سرويس جديدي با نامGoogle Earth Outreach را راهاندازي كرد كه از طريق سرويس كره زمين اين شركت، به كاربران و شركتهاي تجاري تازهكار امكان برقراري ارتباط با شركتهاي فني و تجاري بزرگ را ميدهد.
23 مرداد (13 آگوست)
در اين روز ، هكرهاي اينترنتي در يك اقدام سياسي و براي نشان دادن خشم خود از سياستهاي جنگ طلبانه غرب، سايت رسمي سازمان ملل را هك كردند. در اين اقدام پس از باز شدن صفحه اصلي سايت، يك كادر در بالاي صفحه به نمايش در ميآمد كه در آن نوشته شده بود: « اين يك اعتراض است. اي اسرائيل و آمريكا! كودكان و ساير مردم را نكشيد. براي هميشه صلح كنيد. بدون جنگ ... »
يكم شهريور (22 آگوست)
شركت گوگل، سرويس جديدي را با نام آسمان گوگل (Google Sky) به دنياي اينترنت معرفي كرد مشابه سرويس كره زمين اين شركت بود. با اين تفاوت كه به كاربران امكان ميداد تا درآسمان و در بين كهكشانها گشت و گذار كنند.
سوم شهريور (24 آگوست)
يكي از بزرگترين سرقتهاي اطلاعاتي در شبكه اينترنت در اين روز انجام شد. در اين حمله هكرهاي اينترنتي توانستند با نفوذ به يكي از سرورهاي سايت كاريابي Monster.com ، براي تعداد زيادي از كاربران ثبت نام كرده در اين سايت، نامه الكترونيكي قلابي ارسال كنند و از آنها به ثبت نام جهت يك شغل خوب و پر درآمد ترقيب كنند. در اين حمله، اطلاعات بيش از يك ميليون و ششصد هزار كاربر در امريكا به سرقت رفت.
26 مهر (17 اكتبر)
شركت اسكايپ(Skype) اعلام كرد كه كاربران اين شركت مراقب فايل نصب جعلي ملقب به اين شركت كه توسط هكرهاي اينترنت توزيع شدهاست باشند.
اين فايل كه با نام SkypeDefenderSetup.exe در شبكه توزيع شده بود، توانست بسياري از كاربران اين شركت را به دام بياندازد. به اين ترتيب كه كاربران، به خيال نصب نسخه جديد نرمافزارVoIP اين شركت، يك برنامه تروجان را بر روي رايانه خود نصب ميكردند كه ضمن برداشت اطلاعات شخصي كاربران، مشكلات امنيتي زيادي براي كاربران ايجاد ميكرد.
4 آبان (24 اكتبر)
در اين روز سايتهاي خبري اينترنتي، خبر جالبي را به نقل از يكي از مقامات ارشد گروههاي نظامي فلسطيني منتشر كردند مبني بر اينكه نظاميان فلسطيني براي مقابله با اشغالگران اسرائيلي و شناسايي موقعيتهاي استراتژيك آنها جهت پرتاب راكتهاي خود از سرويس كره زمين گوگل استفاده ميكنند. اين خبر باعث خشم نيروهاي اسرائيلي و اعتراض آنها به شركت گوگل در خصوص دسترسي آزاد نيروهاي فلسطيني به اين سرويس شد.
14 آبان (4نوامبر)
در طول سال گذشته يكي از دغدغههاي دولتهاي مختلف در سراسر دنيا، بحث دسترسي كودكان به سايتهاي اينترنتي غير اخلاقي بودهاست و در اين راستا اقدامات گوناگوني در جهت توجيه والدين در كنترل كاربري اين گروه سني و همچنين فيلترينگ سايتها انجام شد. اما يكي از مؤثرترين اين اقدامات ارائه سرويس موتور جستجوگر www.FragFinn.de توسط دولت آلمان بود. اين موتور جستجوگر ويژه كودكان طراحي شده است و فقط سايتهايي را در اختيار آنها قرار ميدهد كه از نظر مسائل اخلاقي مورد تأييد اين دولت قرار دارند.
10 دی (30 دسامبر)
اين روز را ميتوان يكي از تلخترين روزهاي شبكه اينترنت ناميد. زيرا شركت AOL سهامدار اصلي مرورگر نت اسكيپ به طور رسمي اعلام كرد كه ديگر از اين مرورگر پشتيباني نخواهد كرد و اين مرورگر براي هميشه از پبكه اينترنت حذف خواهد شد. مرورگر نت اسكيپ، مرورگر قدرتمندي بود كه به علت عدم توانايي مالي بنيانگذاران آن، توانايي مقابله با اينترنت اكسپلورر مايكروسافت را نداشت و در نهايت شكست خورد.
18 دی (8 ژانويه)
يكي ديگر از تغييرات مديريتي بسيار مهم در دنياي اينترنت در اين روز بوقوع پيوست. در حالي كه چندروز از آغاز سال جديد ميلادي ميگذشت، ميشل بكر، رئيس شركت موزيلا از سمت خود استعفاء كرد و سكتن مديريت اين شركت بزرگ را به جان ليلي، رئيس بخش عملياتي موزيلا سپرد. اين اقدام بكر، بسياري از كارشناسان شبكه اينترنت را شوكه كرد.
8 بهمن (27 ژانويه)
قطع كابل اصلي ارتباط اينترنتي در درياي مديترانه مشكلات زيادي را براي كاربران كشورهاي مصر و بيشتر كشورهاي خاورميانه بوجود آورد. اين قطعي ارتباط به كابل نوري FLAG مربوط ميشد. چند روز بعد از اين اتفاق، كابل ارتباطي ديگري در خليج فارس نيز قطع شد، كه كاهش سرعت ارتباط اينترنتي منطقه را افزايش داد.
14 بهمن (2 فوريه)
يكي از جنجاليترين خبرهاي سال 86 در اين روز در خبرگزاريها منتشر شد. در اين روز شركت مايكروسافت با ارائه يك پيشنهاد 6.44 ميليارد دلاري، خواستار خريد سهام شركت ياهو شد. اين پيشنهاد بسياري از نگاهها را به خود جلب كرد و با انتقادات زيادي از سوي كارشناسان شبكه اينترنت همراه شد. البته مدتي پس از آن، مسئولين ياهو با وجود مشكلات مالي زياد خود، پيشنهاد مايكروسافت را رد كردند.
این پست در ساعت ۱۷:۱۴ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه ابزار اینترنت, فناوری اطلاعات 0 نظر
۱۲/۲۲/۱۳۸۶
Transparent Nuclei ( نوکلئون شفاف )
An electron (bright green) has just scattered from a nucleus and created a pion (green-skinned particle) . This pion's quarks are so tightly packed that they nearly cancel each other's color charge, allowing the pion to slip through the nucleus without interacting, an effect now seen at the lowest possible energies
Image Credit: J. Griffin / Jefferson Lab
A two-quark particle shot into a large nucleus is ordinarily absorbed, as its quarks interact with the nuclear quarks
But in some cases it can sail right through . Now a research team has reported that they have observed this so-called color transparency in the lower energy realm, where such quark-scale effects aren't normally seen
The results—which are somewhat controversial—could help theorists who hope to bring the clean calculations of high energy, particle physics down into the messy world of lower energy nuclear physics
این پست در ساعت ۲۱:۵۹ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه عکس و طراحی, علمی, فیزیک 1 نظر
محمد زكريای رازی و نظریه اتمی
او معتقد بود كه هيولاي مطلق پيش از خلقت عالم (يعني مادهي پيش از پديد آمدن هستي) عبارت بود از ذرات تجزيهناپذير (اتمها) .
البته، بيان رازي با بيان رابرت بويل نيز شباهت دارد. رابرت بويل با چند آزمايش نشان داد كه هوا را ميتوان فشرده كرد تا فضاي كمتري بگيرد. بنابراين، نتيجه گرفت كه هوا بايد از ذرههاي بسيار كوچكي درست شده باشد كه بين آنها فضاي خالي وجود دارد. اين ذرهها به هنگام فشرده كردن هوا به هم نزديك ميشوند. او نشان داد كه گازهاي ديگر نيز چنين ويژگي را دارند .
اما اگر نظر نيوتن را دربارهي اتمها در نظر بگيريم، جايگاه رازي بيشتر روشن ميشود.
منابع:
1. اذكايي، پرويز. حكيم رازي(حكمت طبيعي و نظام فلسفي). طرح نو، چاپ دوم، 1384
2. آسيموف، آيزاك. اتم. ترجمهي هوشنگ شريفزاده. فاطمي، چاپ دهم، 1381
3. بريتانيكا، مقالهي اتم، سيدي 2006
دانشگاه مطالعات خارجي توكيو (TUFS)
آموزش برتر در ژاپن
دانشگاه مطالعات خارجي توكيو (TUFS) يك دانشگاه ملي است كه در زمينه مطالعات زباني، فرهنگي و اجتماعي جوامع مختلف و نيز روابط بينالملل دورههايي در سطح كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري برگزار ميكند.
اين دانشگاه با آموزش فشرده زبانها و فرهنگهاي مختلف در مباحث علمي و بينالمللي، بينش عميقي به دانشجويان اعطا ميكند، به طوري كه فارغالتحصيلان TUFS در بسياري از زمينهها پيشرو بوده و همواره به عنوان سفيران بين تمدنها عمل كردهاند. اين دانشگاه هماكنون داراي يك دانشكده مطالعات خارجي است كه به 3 زيرمجموعه تقسيم ميشود كه اين سه مجموعه 7 ناحيه مطالعاتي و 26 زبان اصلي و حوزه تخصصي را دربر ميگيرند. اين مجموعه عبارتند از:
همچنين مركز مبادله دانشجويان دانشگاه از دانشجويان خارجي در fuchu campus پذيرايي كرده و تفريحات، فعاليتها و نشستهايي ميان سازمانهاي اجتماعي ملي و دانشجويان برگزار ميكند.
در كنار اين دورهها، مباحثي هم راجع به مطالعات منطقهاي در سطوح مقدماتي و پيشرفته ارائه ميشوند كه طي آنها دانشجويان ابتدا ضمن گذراندن 8 واحد درسي ويژگيهاي اساسي زبان، فرهنگ و جامعه را در منطقه مورد مطالعه خود بررسي ميكنند و سپس دانش تخصصي خود را ضمن 12 واحد درسي ديگر گسترش داده و درك خود را از زبان، فرهنگ و جامعه آن منطقه به طور كامل افزايش ميدهند.
این پست در ساعت ۱۳:۴۹ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه عکس و طراحی, علمی 0 نظر
۱۲/۲۰/۱۳۸۶
بهائيت؛ آن گونه كه هست
ويژهنامه ايام 29 تحت عنوان «بهائيت؛ آن گونه كه هست» ، (ضميمه روزنامه جامجم، 6 شهريور 1386) تلاشي بود از سوي تعدادي از محققان و پژوهشگران كه با روش علمي، و با هدف روشنگري و آشكار كردن حقايق تاريخي، تلاش كردند ابعاد مختلف ماجرايي را كه از حدود 160 سال پيش در ايران بروز كرد براي نسل جوان و جوياي حقيقت، واكاوي و تبيين نمايند.
اين اقدام علمي با استقبال گسترده طيفهاي مختلف مواجه شد كه خواسته تمامي آنها، تداوم اين گونه مباحث در عرصههاي مختلف بود. از سوي ديگر، وابستگان به تشكيلات فرقه بهائيت، با تمسك به روش قديمي تخطئه و تخريب منتقد، تهديد، مغلطه و سفسطه (كه ظاهراً در تار و پود آن تشكيلات رسوخ كرده و نهادينه شده است) به جاي تفكر و انديشيدن در مطالب مطروحه، شتابزده به پاك كردن صورت مسئله پرداختند و در حالي كه از گفتگوي علمي و غير متعصّبانه رويگرداناند با رجزخواني، نويسندگان ايام را متهم به يكطرفه به قاضي رفتن نمودند.
از آنجا كه هدف نويسندگان ايام كمك به آشكار شدن حقايق براي حقيقت جويان و نيز گرفتاران در دام توهمات تشكيلاتي است، تصميم گرفته شد با راهاندازي سايتي، به گفتگو با علاقمندان به مسائل تاريخي و طالبان حقيقت بپردازند.
با توجه به ناياب شدن سريع ويژه نامه ايام 29، تصميم گرفته متن آن را تماماً جهت استفاده علاقمندان در سايت قرار گیرد.
البته، لزوم رعايت شرايط گفتگوي علمي و برابر از يك سو و صيانت از پاكي و تقدس ساحت علم و ادب از سوي ديگر، ما را بر آن داشت كه ايرادات و انتقادات درج شده در سايتهاي بهائي و نامههاي وارده را كه حاوي كلمات و عبارات هتاكانه و غير علمي است، بدون آن عبارات، به همراه پاسخ آنها بمرور در سايت مطرح نماييم.
بدين وسيله از مدعيان آزاد انديشي ميخواهيم كه بدون و آلودن ساحت علم و بحث و گفتگو به لوث عبارات و ادعاهاي زشت و غير منطقي و فرافكني، ايرادات خود را به مطالب ايام مطرح نمايند تا در فضاي علمي به آنها پاسخ گفته شود.
نويسندگان ايام
کلیک کنید : ايام 29 : بهائيت؛ آن گونه كه هست
این پست در ساعت ۲۰:۵۴ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه ابزار اینترنت, تاریخ 0 نظر
۱۲/۱۸/۱۳۸۶
بشکسـت اگر دل من ...
همه هســــت آرزویم که ببینــــم از تو روئـــی
چه زیــــــان ترا که من هم برســــم به آرزوئی
به کسی جمــــــــال خود را ننموده ای و بینـــم
همـــه جا به هر زبــانی بُوَد از تو گفتــــگـــوئی
به ره تو بسکه نالم، زغـــــم تو بســکه مویــم
شـده ام زنـاله نــائی، شـده ام ز مویه مــوئی
همه خوشــدل اینکه مطرب بزند به تار چنگی
من از آن خوشم که چنگی بزنم به تار مــوئی
چه شـــود که راه یـابد ســوی آب تشنه کـامی؟
چه شــــود که کام جوید، زلـب تو کام جوئــی؟
شود اینکه از ترحم، دمـی ای سحـاب رحــمت
من خشــک لب هم آخر ز تو تر کنم گلوئـــی؟
بشکسـت اگر دل من به فـــدای چشـم مسـتت
سر خــمّ می ســـلامت، شکـــند اگر سبــــوئی
همه موســـم تفـــرج به چمـن روند و صــحرا
تو قـدم به چشم مـن نه، بنشــین کنار جــوئی
ز چه شــیخ پاکــدامن ســوی مســــجدم بخـواند
رخ شیــخ و ســجده گاهی، سرمـا و خاک کوئی
golfe-persique.blogspot.com
این پست در ساعت ۲۰:۲۵ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه ادبیات و شعر, مذهبی 1 نظر
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (علیه السلام)
این پست در ساعت ۱۷:۵۱ به وقت تهران ارسال شد -- بلاگر : حسین
لایه ابزار اینترنت, ادبیات و شعر, تاریخ, فلش, مذهبی 0 نظر